ja dom tål lite bly i nackarna

Saturday, January 17, 2009

Militante?


Hvorfor kaller mainstream media motstandsfolkene i Ghazza for militante og opprørere? Vi snakker her om de væpna styrkene til den legitime (valgte) regjering i Ghazza. Når et land er angrepet av en aggressiv nabo - kaller vi regjeringstyrkene som kjemper mot denne invasjonen for en motstandsbevegelse.
Dette er ikke akademisk ordkløyveri, for det er en bevisst bakvaskingskampanje mot de som kjemper mot den sionistiske invasjonen.
Å forsvare landet sitt når det blir invadert er ikke bare en rett som står skrevet på et dokument kalt Krigens folkerett, det er en fordømt plikt å forsvare ditt land.

7 Comments:

Blogger Engeline said...

I Palestina bor bare terrorister, kvinner og barn. Det er synd på de to siste, og de første er skyld i alt sammen. De driver militant terrorisme.

Skriv et leserinnlegg om det! Seriøst, det er et godt poeng. Media styrer så mye av hvordan folk tenker, hva folk husker og hvilke ord som brukes, det er viktig, viktig å påpeke nettopp den makten. Ikke at jeg tror det vil forandre noe i artiklene som skrives, men det vil øke bevisstheten til dem som leser.

8:34 AM

 
Blogger Murat said...

:)

9:56 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Men, det er heller ikke noe spesielt rart at media skriver dette, de er jo et verktøy for imperialistene.

2:49 PM

 
Blogger Murat said...

Det er jo sant.

8:02 AM

 
Blogger Engeline said...

Bildet ditt!! Dødstøft!

Gita så forresten det bildet i romjulen, og sa masse pene ting om hvor fin du er, og hvor fint det bildet er. Det passer perfekt til bloggen din.

12:48 PM

 
Blogger Murat said...

ser du hvor det er?

2:39 AM

 
Blogger Engeline said...

Selvsagt ser jeg hvor det er! Dessuten er den lille, gyldne kuppelen bak deg en smule avslørende.

(Og så husker jeg når du kom hjem, og når det bildet havnet på kjøleskapet vårt. Jeg er glad i bilder av deg.)

4:33 AM

 

Post a Comment

<< Home