ja dom tål lite bly i nackarna

Friday, January 02, 2009

Kort om rakettangrep og krigens folkerett

1948 ble Palestina etnisk rensett, palestinerne rømte fra jorden sin og jøder fra hele verden valgte å bosette seg på de okkuperte landområdene. De kalte den nye staten "Israel".
Dette er en statsdannelse som ikke kan anerkjennes, fordi denne staten er en settlerstat bygd på palestinsk land. Jødene i sør-Israel har ikke flyktet fra hjemlandet sitt pga. forfølgelse. De har bosatt seg på okkupert land pga. de lukrative støtteordningene som den sionistiske staten tilbyr.

Formålet med de palestinske rakettangrepene er å skape panikk og frykt i den sionistiske leiren og dermed ødelegge den israelske turistindustrien. Det er selvfølgelig trist at sivile israelere blir drept, men som Malcolm X sa: "We didn't land on Plymouth Rock - that rock landed on us.". Det er ikke palestinerne som har angrepet en suveren nasjon. Gjennom femti år har palestinerne blitt fordrevet fra sitt land, okkupert, massakrert og etnisk renset. Hamas representerer motstanden i det palestinske folket og de trenger vår støtte.

Bomb Sderot, fritt Palestina!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home