ja dom tål lite bly i nackarna

Sunday, November 16, 2008

Ja, særlig. Ser det for meg.

Dette brevet er garantert bare bøff. Det skal liksom være fire navngitte tidligere medlemmer av NKU som nå melder seg inn i RKU fordi det ikke er takhøyde for maoister i NKU. Ser det for meg! Legg merke til språkbruken, det er lett å se at dette brevet er skrevet av noen med bakrun i "ML"-bevgelsen. Her dukker det liksom bare plutselig opp fire totalt ukjente, skolerte maoister i NKU uten at noen andre på venstresiden har hørt noe om det. De ville nok blitt ekskludert på flekken bare de antydet at Mao er verdt å studere.

Hvorfor poster RKU dette brevet? De har startet en vervekampanje og prøver å gi den et lite ekstra puff med å vise fram fire høyskolerte maoister som bare "plutselig" fant ut at de var i feil organisasjon.

Særlig! Du får meg ikke til å le!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det er så godt å ha deg tilbake på nett.

5:47 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Du har helt rett, dette brevet er bare tull!

10:42 AM

 
Anonymous Commie said...

Nå var en av dem ganske åpen maoist, men han ble ikke eksludert av den grunn. Men selvfølgelig fikk vi klare mistanker når samme personen prøvde å få inn en jente som hadde blitt eksludert fra RU. Selvfølgelig oppga denne personen ikke at hun var aktiv i noe som helst organisasjon i søknaden hu sendte inn selv om vi spurte om det. Så når vi tok det opp med hu kom hu med dårlig svar som at hu egentlig ikke var så stalinist og innså at hun hadde gjort feil.

Vi kaster som sagt ikke ut maoister, men maoister som oppfatter hele organisasjonen som noe revisjonistisk og godtar ikke flertallsbestemmelse er ikke akkurat NKU det rette valget for dem.

Verdt å nevne at 2 av dem hadde ikke betalt kontigenten sin og dermed for lengst hadde blitt stryki fra medlemslista. Han ene Kåre er vi ganske sikre på er en gamling som sitter i sentralstyret av SOS Rasisme.

7:28 AM

 

Post a Comment

<< Home