ja dom tål lite bly i nackarna

Tuesday, November 28, 2006

Stem Demokratene!

I følge ANB er tidligere AKP-nestleder Stig Berntsen tiltalt for å ha slått Vidar Kleppe i hodet. Hendelsen fant sted under et valgkampmøte i fjor høst. Snakker vi om da Stig slo Kleppe i hodet med en SOS Rasisme-plakat? (bildet) Ærlig talt, en sånn SOS Rasisme-plakat er jo i praksis et a3-ark stiftet på en liten plankebit. Med fare for at jeg har misforstått hele greia så må jeg få stille spørsmålstegn ved prioriteringene til politiet der borte i hovedstaden.


Med mindre hukommelsen min spiller meg et puss, kan jeg erindre at Vidar Kleppe slo ned en kamerat her i Bergen under den samme valgkampen. Han tente på alle pluggene da vi rev ned en plakat utenfor valgkampboden til Demokratene. Hissig fyr, hold dere unna han.

Nyheten om at kamerat Stig blir tiltalt førte meg inn på de nydelige hjemmesidene til Demokratene. Jeg satt å tittet litt på linkene deres, ingen overaskelser der: Human Right Service, Med Israel for Fred, Honest Thinking ... men så ut av det blå dukker Dyrebeskyttelsen opp. Sannelig, det bekrefter jo alle mine fordommer. Dyrebeskyttelsen er en ond organisasjon som kidnapper hunden min og krever løsepenger for det! Seriøst, Lopus er ute å sjekker tisper med løpetid, aner fred og ingen fare, så kidnapper sadistene i Dyrebeskyttelsen han og krever 2000 spenn av meg i løsepenger!
Rasisme, fordriving av palestinerne og hundekidnapping. Stem Demokratene!

1 Comments:

Blogger Unknown said...

- Free ringtones downloads 2017, free downloads ringtone for andorid, ios, best ringtones with 999000+ unique music ringtones
- top hip hop ringtones for free download for andoird, ios with 99000+ free ringtones

2:32 AM

 

Post a Comment

<< Home