ja dom tål lite bly i nackarna

Friday, November 17, 2006

al-Douri avslår tilbud om forhandlinger


Visepresident i den irakiske republikken, Izzat Ibrahim al-Douri (bildet) avslår invitasjonen til en konferanse der det skulle forhandles mellom den irakiske motstanden og okkupantene.
Det var presidenten i Yemen, Ali Abdullah Saleh som tok initiativ til forhandlingene.

Izzat al-Douri understreker at det ikke vil bli noen møter, forhandlinger eller kommunikasjon mellom okkupantene før den amerikanske administrasjonen aksepterer de nasjonale rettighetene til irakerne, slik programmet for nasjonal frigjøring og uavhengighet legger opp til.

Når okkupantene aksepterer disse forhold, anerkjenner den nasjonale motstanden vil det sendes en delegasjon for å forhandle detaljene i den amerikanske tilbaketrekkingen fra Iraks jord, luftrom og vann, sier al-Douri.

Han bekrefter at han aldri vil reise utenlands før Irak er frigjort og den siste amerikanske soldat har forlatt Irak og nasjonal uavhengighet er oppnådd. Ryktene om kommunikasjon med okkupatene er usant sludder, dette er bare enda et desperat forsøk fra okkupatenes etteretning å skape forvirring som tjener okkupantene og deres lakeier i "den grønne sone".

Izzat Ibrahim al-Douri er formann for iraks Revolusjonære Råd og de facto leder for den irakiske motstand, han kommer fra den irakiske byen Tikrit og hans far var isselger. Det amerikanske magsinet Time trykket i juli et eksklusivt intervju med Izzat al-Douri.


Kilder:

http://alrafdean.org/modules.php?name=News&file=article&sid=6627&mode=thread&order
=0&thold=0

http://www.iraqpatrol.com/php/index.php?showtopic=17253&st=0&#entry85443

http://www.alquds.co.uk/index.asp?fname=today\15s12.htm&storytitle=ff???????%20??????
%20???????:%20???%20???????%20????%20????%20??%20???%20????%20???????%20??
%20????????%20fff&storytitleb=&storytitlec=

0 Comments:

Post a Comment

<< Home