ja dom tål lite bly i nackarna

Thursday, January 04, 2007

Hvor er Moqtada al-Sadr?

Ja, ok, jeg vet; det blir mye selvmotsigende sladder om Moqtada al-Sadr sine gjøremål for tiden, enten har jeg jævla dårlige kilder, eller så fabrikerer al-Sadr personlig disse misvisende "nyhetene" bare for å få seg en god latter av Dr.Muǧāhid fra tid til annen.
Denne gangen er Moqtada al-Sadr observert i selve henrettelsen av Presidenten, iført en svart hette sto han å skravla litt med Abdulaziz al-Hakim (lederen av Øversterådet for Islamsk Revolusjon i Irak - SCIRI). Det er den halvtvilsom italienske dagsavisen Corriere della Sera
som nå har blitt med i konkurransen om å finne al-Sadr. Også mer seriøse arabiske kilder som al-Riadh og al-Watan har gjengitt historien.

Men mange spørsmål står fortsatt ubesvarte:

1) Var det bare tull at al-Sadr var død slik Mudjahedin-blog raporterte for en stund siden?
2) De folka som sto å skreik "al-Sadr! al-Sadr!", skrek de det fordi de så Moqtada al-Sadr?
3) Den svarte hetten al-Sadr var iført under hengingen, er denne identisk som den hetten Hajj Ali benyttet seg av da han fikk elektrobehandling av yankeene?
4) Andre rykter vil ha det til at al-Sadr og al-Hakim sto der å diskuterte hvor mye en BMW kan senkes før det blir harry. Medfører dette riktighet?

Hvis du kan hjelpe meg med å oppklare noen av de overnevnte spørsmål vinner du en helt ny "Hvor er Willy?"-bok av den evig aktuelle Martin Handford.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home